Link til side på FaceBook

Vedtægter

Bestyrelse

 

Alle os i bestyrelsen kan næsten ikke få armene ned af begejstring over en vellykket Sankt Hans takket være slagter Engdahl som leverede maden og alle vores dejlige gæster store som små. Tusind tak alle sammen????Forsamlingshuset og dets rolle:

Fra bestyrelsens side, har vi længe ønsket at få lidt mere fokus på Hyldtofte Forsamlingshus.
I vore dages verden hvor næsten alle fører sig frem med hjemmesider, Facebook samt andre digitale medier, har vi besluttet at vores hidtidige hjemmeside www.taagerup.dk (som oprindelig blev lavet som et pilotprojekt), den skal nu opgraderes. Hjemmesiden skal afspejle forsamlingshuset, vores arrangementer og lign. Hvor der findes alle oplysninger vedrørende huset, f. eks. udlejning, bestyrelse, vedtægter osv. Information om alt, der kan være relevant for folk der har lyst til at benytte Forsamlingshuset.
En IT-gruppe er derfor blevet oprettet bestående af Ejvind og Svend, som nu i fællesskab vil varetage den nødvendige modernisering af hjemmesiden. Efterhånden som siden udvikles vil der selvfølgelig komme mere information her i bladet.
Og når vi nu er i gang, har vi også fået en Facebook-profil – den er faktisk allerede oprettet og kan findes ved at søge efter ”Hyldtofte Forsamlingshus” på Facebook, eller klikke på linket i højre side.VÆR MED TIL AT BEVARE VORES FORSAMLINGSHUS!

Bliv medlem i Tågerup og omegns beboerforening for blot kr. 150,- om året pr. husstand. Kontingentet dækker medlemskab i perioden fra 1. marts til 28/29. februar året efter. Sidste dag for indbetaling er 20. december i indeværende år.
Når du har betalt kontingentet, er du berettiget til 10% rabat ved leje af forsamlingshusets lokaler! Jo flere medlemmer vi er, desto lettere bliver det løbende at renovere og vedligeholde forsamlingshuset.
Hvis du ønsker at blive medlem, kan kontingentet kr. 150,- indbetales i Danske Bank til vores kontonr. 3222-1139436 husk at anføre navn og fuldstændig adresse.
Beløbet kan også betales kontant til kassereren: Niels Stiil Westermann, Byvej 9, 4970 Rødby (Ring venligst i forvejen på 28 11 05 06)

 

 

www.verdensnavle.dk